Grile ventilatie instalate pe rama tamplariei  Sunt 6 produse

Over frame window vents - Ventilatoare cu bariera termica - montaj in partea superioara a tamplariei de lemn, pvc, aluminiu.

0 Recenzie(i)
Invisivent® EVO este o grila de ventilatie cu bariera termica care se instaleaza in partea superioara a fereastrelor si usilor din aluminiu, lemn sau PVC. 
590,00 lei
0 Recenzie(i)
Cea mai discreta grila de ventilatie cu autoreglare a fluxului de aer - Invisivent®EVO HF oferă 30% mai mult debit de aer fata de versiunea standard Invisivent® EVO
690,00 lei
0 Recenzie(i)
kitul cu izolatie fonica - destinat modernizarii sistemului de ventilatie Invisivent® EVO 
0,00 lei
0 Recenzie(i)
Invisivent®EVO AK este varianta cu izolatie fonica a binecunoscutei grile de ventilatie Invisivent®EVO.
775,00 lei
0 Recenzie(i)
Noul Invisivent®EVO HR oferă soluția ideală pentru aplicații cu implicarea directa a vântului, cum ar fi clădiri înalte (până la 45 m), și clădiri de apartamente de pe coasta. Invisivent®EVO HR conține material acustic, minimizand stfel zgomotele exterioare cât mai mult posibil (de exemplu, vântul, pescăruși, trafic), crescand astfel confortul...
1 002,00 lei
0 Recenzie(i)
Grila de ventilatie acustica special proiectata pentru clădiri publice care imbina sistemul standard de alimentare cu aer proaspat (Invisivent Evo) cu sistemul automat de extracție al aerului viciat (Healthbox).
1 050,00 lei
Arata 1 - 6 of 6 produse

Sus