TRANSPORT SI LIVRARE

10. Conditii de livrare

Livrarea bunurilor si serviciilor oferite de www.grilventilatierenson.ro se face doar pe teritoriul Romaniei.

Expedierea comenzii se face prin curierat rapid, cu FAN COURIER la adresa indicata de cumparator intr-un termen de 24 - 48 ore de la data confirmarii comezii, sau de la data cofirmarii platii (in cazul transferului bancar).

Destinatie

Plasare comanda

Livrare comanda

Luni – Joi (comenzi plasate pana in ora 14:30)  

ziua urmatoare (24h)

Toata tara

Luni – Joi (comenzi plasate dupa ora 14:30)   

1-2 zile (48h)

Vineri si in Weekend  

Marti

Sambata si Duminica nu se fac livrari.

Pentru comenzile voluminoase, perioada de livrare se poate extinde la maxim 72 ore.

Costul transportului este de 20 lei si este suportat de catre cumparator. Costul rambursului banilor (pentru situatiile de plata ramburs) este suportat de catre SC DASOFERCOM SRL

Livrarea se face GRATUIT pentru comenziile ce depasesc suma de 999 lei.

Pentru clientii care doresc livrarea produselor in localitati in care FAN COURIER nu are sediu si plaseaza comenzi care se incadreaza pentru transport gratuit, www.grilventilatierenson.ro ofera doar costul transportului pana in sediul FAN COURIER cel mai aproape de adresa de livrare indicata de client.

Pentru clientii din localitatile in care FAN COURIER nu are sediu, costul livrarii la adresa indicata de client, va fi suportat de catre cumparator in functie de Km distanta de cel mai apropiat sediu FAN COURIER.

Pentru un calcul exact al transportului in cazul livrarii produselor in localitatile in care FAN COURIER nu are sediu, va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail sau la numerele de telefon afisate pe site.

Cumparatorul are posibilitatea de a ridica coletul inclusiv din sediul magazinului nostru aflat in Com. Nicolae Balcescu, Jud. Bacau.

www.grilventilatierenson.ro va asigura ambalarea corespunzatoare a bunurilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.

In cazul in care coletul nu este intact sau prezinta urme de desfacere a sigiliului, responsabilitatea revine transportatorului si acest lucru se va consemna in scris curierului, fara a ridica coletul. Recomandam verificarea si desfacerea coletului in prezenta curierului si consemnarea intrun proces verbal daca constatati neconformitati in legatura cu comanda dvs.

Asigurarea produselor comandate se face la optiunea cumparatorului si este suportata de catre acesta la 1% din valoarea lor.

 


Sus